GEREEDSCHAPPEN EN MATERIALEN

Goed gereedschap is het halve werk. Soms hik je even tegen de aanschafprijs aan, maar als je lekker kunt werken dan ben je al gauw vergeten wat het ooit kostte en rest alleen nog maar het plezier van een goed stuk gereedschap.

SCHILDERSEZELS

Een goede schildersezel koop je voor een leven lang. Ook voor ezels kunt u bij Victor 4art terecht. Over een lengte van 25 meter etalage staan wel 30 verschillende ezels uitgestald. Van eenvoudig tafelezeltje tot professionele studio-ezel. Van metaal, vurenhout, lyptushout en gestoomd en geolied beukenhout. Daar kunt u beslist de juiste ezel uit kiezen die precies voor u gemaakt is.

LICHT OP HET WERK

De juiste kleurbeoordeling hangt af van het beschikbare licht. Niet voor niets is een echt schildersatelier uitgerust met grote ramen op het noorden. Speciaal voor schilders, tekenaars, hobbyisten, en alle andere perfectionisten hebben wij een collectie speciale verlichting voor u. Alle lampen zijn uitgerust met een lichtbron van 5000° Kelvin. Dat is licht dat het beste echt daglicht benadert. Een lamp met een handige klem voor op de ezel of een lamp met tafelstandaard en een loupe voor nog beter zicht op uw werk.

OVENS

Boetseren en bakken wordt in één adem genoemd. Een echte pottenbakkersoven is een geweldige aanwinst voor elke serieuze keramist en pottenbakker. We hebben ze op voorraad staan. Voor wie geen plaats heeft of maar eens een enkele keer iets te bakken heeft hebben we ook brandservice in huis. Er staat een professionele potenbakkersoven op krachtstroom in onze werkplaats en u brengt maar wat u wilt laten afbakken.

Heerlerbaan 66
6418 CH Heerlen
Tel. 045 - 5716312
Fax 045 - 5740039
info@victor.nl