SCHILDEREN

ACRYLVERF

Acrylverf is een van de meest gebruikte kunstschildersverven. Wat wil je nog meer: Vandaag schilderen, morgen inlijsten, overmorgen verkopen! Voor u hebben we een groot assortiment acrylverven. Tubes vanaf 40 ml. Potten van 200, 250, 500 en 1000 ml. Alle bekende merken zoals Rembrandt, Golden, Finity, Liquitex, Vallejo, System 3, Amsterdam, van Gogh, Galeria. En natuurlijk alle hulpmaterialen zoals binders, gels, vernissen en nog veel meer...

OLIEVERF

Olieverf is de koningin van de kunstschilders-verven. Al eeuwenlang in gebruik en door permanente verbeteringen in de samenstelling nog altijd niet te verslaan op gebied van kleur-echtheid, houdbaarheid, en verwerkings-gemak. Daarom hebben we voor u een keur aan merken in huis: Rembrandt, van Gogh en Amsterdam van Talens, Artists Oil Color en Winton van Winsor & Newton, Norma en Mussini van Schmincke, Georgian van Daler Rowney en natuurlijk ook alles wat erbij hoort: Gesso, penselen, bindmiddelen, verdunners, en vernissen. En de ondergronden zoals linnen, spielatten, doeken, spieramen, schilderpanelen, canvasboards en nog veel meer.

AQUARELVERF

Aquarel is een bekende schildertechniek. Bijna iedereen die schildert heeft het wel eens geprobeerd. Al gauw merk je dan dat aquarel een van de moeilijkste technieken is. Wat je doet is bijna altijd onherroepelijk. Een fout is niet meer te corrigeren en je moet vanaf het eerste begin goed plannen wat je gaat doen. Wij hebben voor u een groot assortiment Aquarelverf en toebehoren in voorraad. Napjes en tubes van 4 merken. Penselen te kust en te keur. Aquarelpapier vanaf een briefkaart-blokje van 9x15 cm tot een rol van een meter breed en 10 meter lang. Meng- en spoelbakjes, paletten, leuke effectsapjes, mappen, aquarelplanken en nog veel meer.

OVERIGE VERFSOORTEN

Buiten de hierboven genoemde verfsoorten hebben we natuurlijk nog veel meer: Plakkaatverf, Hobbyverf, Kinderverf, Ei-tempera, Encaustic wasverf, Pigmenten, Airbrushverf, inkten, bodypaint, glasverf, textielverf, porseleinverf etc. etc.

Heerlerbaan 66
6418 CH Heerlen
Tel. 045 - 5716312
Fax 045 - 5740039
info@victor.nl